Skidskola och läger

Välkommen till Hotell Bruksvallsliden!

Mikaelas Skidskola

GRUPPLEKTION

Varje måndag under vintern har du möjlighet att bli en bättre åkare, antingen det är klassisk stil elelr skate. Alla i gruppen (2 till max 10 pers) får personlig feedback och vi utgår från var och ens ambition och förkunskaper.

NYHET 2023/24:

Test av skidutrustning ingår! I samarbete med Bruksvallarna Sportcenter får du låna skidor, stavar och pjäxor till lektionen. Perfekt för dig som t.ex inte har skateskidor men som vill testa, eller för dig som vill testa nya lätta stavar för bättre träff i stakningen eller uppleva känslan av nya skinskidor. 30 min innan lektionen testar du ut din utrustning i butiken.

Klassisk teknik måndagar kl. 09.00. 1,5 tim teknikträning i spåret: saxning, diagonal, stakning med frånskjut, stakning och utför.

Skateteknik måndagar kl. 11.00
. Vi går igenom de fem olika växlarna.

Boka Grupplektion klassiskt >>


Boka Grupplektion skate >>

För fler skidskolealternativ, som personlig träning i grupp och familjelektioner, läs mer på mikaelas.se

Läger

SKI CAMP

Försäsongsträning i lägerform för dig på hög nivå med ambitioner. Träna med långloppsåkare och få tillgång till testutrustning under hela lägret. Möjlighet att köpa teamskidor. Delta enstaka dagar eller på hela lägret (tors-sön). I samarbete med Bruksvallarnas Sportcenter. Datum för 2024: 31/10-3/11, 7-10/11 eller 12-15/12. Läs mer om Ski Camp här.

SKID- OCH YOGALÄGER

Upptäck det bästa av två världar. Ta chansen att i en underbar fjällmiljö utveckla din längdåkning i skidspåret med teknikträning, skate och klassiskt, och låt yogan ge lugn och styrka i kropp och själ. Datum för vinterns läger 24/25: tors-sönd v. 49, 2, 6 och 14.

Lägret anordnas av skidinstruktören Mikaela Sundbaum från Mikaelas Skidskola och yogainstruktör Emma Harlin från Tridevi Yoga, alternativt med Carolina Söderberg. Läs mer och boka skid- och yogaläger här.

YOGA- & VANDRINGSRETREAT

Välkommen till en helg som vänder sig till dig som vill göra en djupdykning inom yogan och tycker om – eller tror dig tycka om – att vandra i fjällmiljö varvat med god mat, fin gemenskap och yoga.

Mikaela Sundbaum och yogainstruktör Emma Siddha Vidya Harlin från Tridevi Yoga hälsar välkommen till en helg med magnifika fjällvyer, återhämtning och inspiration.
Datum för 2024: 15-18 augusti & 19-22 september
Läs mer om och boka ditt yogaretreat här.