Vårskidåkning med Alewalds

24-27 april 2025

Vi behåller fjolårets pris! I paketpriset 4 950 kr ingår:

  • Boende med del i dubbelrum, 3 dygn.
  • Helpension med frukost, lunchpaket (ta med termos) och trerätters middag.
  • 2 heldagsturer och 1 halvdagstur, inkl spårkort och lunchpaket.
  • Färdledare på turerna.
  • Enkelrumstillägg 450 kr. Resa ingår ej i priset.
  • Få 10 % rabatt om är eller blir medlem i Alewalds kundklubb, se mer nedan.

Boka

Upplev vårskidåkning till fjälls när den är som bäst i Bruksvallarna och Funäsfjällen!

24-27 april

Upplev vårskidåkning när den är som allra bäst i Bruksvallarna och Funäsfjällen! Vi erbjuder en unik långweekend med guidade turer, storslagna vyer och kulinariska upplevelser som får alla sinnen att jubla. Vårskidåkning är ett fenomen som måste upplevas för att förstås; det är skidåkning utan gränser, under en magisk tid när solen står högt på himlen och dagarna känns oändliga.

Den 24-27 april bjuder vi in dig att vara med på denna fantastiska resa. Under dessa dagar får du chansen att delta i guidade heldagsturer där varje tur erbjuder något unikt och oförglömligt. Turerna varierar i längd och svårighetsgrad, vilket gör att det finns något för alla – oavsett om du är nybörjare eller erfaren skidåkare. Våra kunniga färdledare ser till att du får en säker och minnesvärd upplevelse, samtidigt som de delar med sig av sin expertis och lokalkännedom.

I paketpriset på 4 950 kr ingår allt du behöver för en komplett upplevelse. Du bor i tre nätter med del i dubbelrum, och helpension ingår. Detta betyder att du varje morgon kan njuta av en riklig frukost innan dagens äventyr, samt att du får med dig ett lunchpaket (kom ihåg att ta med en termos!) för att hålla energin uppe under turerna. På kvällen serveras en trerätters middag som avslutar dagen på bästa sätt. För den som önskar enkelrum tillkommer ett tillägg på 450 kr.

I paketet ingår dessutom spårkort och lunchpaket under turerna, så att du kan fokusera helt på skidåkningen och naturupplevelsen. Observera att resan inte ingår i priset, så det är viktigt att planera transporten i förväg. Vi har ett begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller. Missa inte chansen att bli medlem i Alewalds kundklubb och få rabatt på denna oförglömliga resa. Välkommen till Bruksvallarna och Funäsfjällen för att uppleva vårskidåkning när den är som bäst.

Vårskidåkningen är ett samarbete mellan Hotell Bruksvallsliden och Alewalds – Stockholms mest välsorterade butik inom längdskidåkning och friluftsliv.

Som medlem i Alewalds stamkundsklubb får du 10% rabatt på din bokning tom. 31 mars. Ansök om medlemsskap idag och utnyttja rabatten direkt. Kan inte kombineras med andra rabatter.

Välkomna!

Vid frågor kontakta Hotell Bruksvallsliden på 0684 – 201 80 eller info@bruksvallsliden.se

Ta del av fler paketerbjudanden som Turveckor och Längdveckor, under Paket i menyraden.