För grupper

För grupper

Välkommen till Hotell Bruksvallsliden med din förening, grupp eller ditt företag (se även under Konferens)!

På Hotell Bruksvallsliden i Bruksvallarna har vi tagit emot grupper sedan många år. Vare sig det är vandringshelg, yogaretreat, träningsläger eller fotovecka så kan vi erbjuda bekvämt boende och god mat i en fantastisk fjällmiljö. Ta gärna kontakt med oss så ser vi till att skräddarsy ett upplägg som passar just er.

Vi har en sportbutik med uthyrning på hotellet – Bruksvallarnas Sportcenter (många kallar den Sveriges bästa längdbutik). Det ökar möjligheterna ytterligare för en riktigt bekväm och på samma gång äventyrlig vistelse i Bruksvallarna med omnejd. Här kan man hyra skidor, cyklar och vandringskängor och mycket annat, eller köpa det man behöver av utrustning och kläder. Behöver ni färdledare kan vi ordna med det. Det finns även möjlighet att prova på att fiska i dammen utanför sommartid, eller prova ut de bästa trail-skorna. Fjällen och alla möjligheter att avnjuta naturen på skönaste sätt hittar du – ja just det, precis utanför hotelldörren.

Skid- och yogaläger, vandringsläger och ski camps har vi arrangerat tillsammans med samarbetspartners i många år, se mer under paket och erbjudanden.

För företag kan vi erbjuda allt ifrån längdträning och roliga sammansvetsande skojiga längdtävlingar, vandring i vackra miljöer, kulinariska matupplevelser, bandvagnsturer upp till vår toppstuga, after work/after ski, à la carte middagar på hotellet eller Brasserie Kerstin, pannlampstur på snöskor, häst och släde, isbad i dammen och mycket mer. Vi har en stor lokal för konferens, gillestugan, som kvällstid kan öppnas upp för trevligt barhäng.

På hotellet erbjuds frukostbuffé och rejäl trerätters middag. Det finns möjlighet att packa lunchpaket från frukostbuffén och få med varm dryck i termos. Ett stenkast härifrån finns Brasserie Kerstin med lunch, fika och riktigt god, rejäl och kulinarisk à la carte-meny. Livsmedelsbutiken Stigmyhrs finns också på kort gångavstånd från hotellet, liksom en trevlig present- och inredningbutik, Vävstugan. På toppen av Kariknallen ovanför Bruksvallarna ligger våffelstugan Knallen, som är ett uppskattat utflyktsmål. Antingen på skidor eller bandvagn vintertid, eller till fots eller med cykel sommartid.

Här finns goda träningsmöjligheter för träningsgrupper, och på hotellet finns pool och bastu och ibland möjlighet att boka in sig på massagebehandling för den som önskar. Gym finns i byn.

Vi välkomnar både större och mindre sällskap/grupper som uppskattar ett trevligt boende med god mat, vacker natur och goda möjligheter till rekreation och träning.

Kontakta oss idag om din gruppförfrågan och övriga frågor. Välkommen!

0684-201 80
info@bruksvallsliden.se